De Zeeuw: "Kritiek niet helemaal terecht"

23 november 2013, 12:59

Demy de Zeeuw heeft na een moeizaam begin zijn draai gevonden bij Anderlecht. De oud-Ajacied vond de verwachtingen na zijn transfer misschien wel te hoog.

"Toen ik hier kwam, dachten veel mensen: 'Een Nederlandse international en WK-finalist? Dat moet meteen wat worden'. Terwijl ik heel goed wist dat het een poos zou duren voor ik weer niveau zou halen", aldus De Zeeuw zaterdag in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

De middenvelder zag dat de publieke opinie snelde veranderde nadat hij zijn draai vond. "Ik miste matchritme. Dat krijg je niet op training of de bank. Op dit moment gaat het goed, maar het moet nog veel beter. Ik speel vier matchen na elkaar, we winnen en plots ben ik weer de Demy van Ajax, tja."

De kritiek kwam ook vanuit de Brusselse club zelf. "Het was frustrerend om de voorbije maanden constant kritiek te horen of te lezen, terwijl je zelf weet dat je alleen meer wedstrijden nodig hebt. Zo zei manager Herman Van Holsbeeck na Benfica dat hij op de De Zeeuw van Ajax wachtte en ik dringend in de spiegel moest kijken. Ik vond dat geen terechte opmerking, aangezien ik een jaar amper had gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen