Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zoet staat voor terugkeer in hoofdmacht PSV

Zoet staat voor terugkeer in hoofdmacht PSV

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 november 2013 – Jeroen Zoet maakt aankomend weekeinde zijn terugkeer in de eerste selectie van PSV. De 22-jarige doelman kon de afgelopen tijd al zonder problemen meetrainen met de spelersgroep, nadat hij bijna acht weken moest toekijken vanwege een liesblessure. 

Door de absentie van Zoet kreeg Przemyslaw Tyton de kans om zich te bewijzen onder de lat van PSV. De rentree van Zoet betekent dat coach Phillip Cocu weer een keuze zal moeten maken. Het is nog niet bekend welke sluitpost tegen sc Heerenveen (zaterdag, 18.45 uur) onder de lat zal staan bij de Eindhovenaren.

Zoet, die reeds met Jong PSV tegen FC Emmen aantrad en zich wist te onderscheiden met een aantal fraaie reddingen, is er naar eigen zeggen in ieder geval klaar voor: "Of ik klaar ben om zaterdag bij het eerste te spelen? Ik ben beschikbaar en fit, maar de keuze is altijd aan de trainer", aldus Zoet tegen het Eindhovens Dagblad.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd