Voormalig Groningen-speler mag Iran niet verlaten

Voormalig Groningen-speler mag Iran niet verlaten

21 november 2013 – Goran Lovre zit vast in Iran. De voormalig FC Groningen-speler vertrok afgelopen zomer naar Esteghlal Tehran FC, maar had zich zijn nieuwe avontuur ongetwijfeld anders voorgesteld. Een financiële twist met zijn werkgever zorgt ervoor dat hij het land niet kan verlaten.

De speler claimt volgens diverse buitenlandse media nog achterstallig loon tegoed te hebben van Esteghlal, maar de club wil daar niets van weten. De club wil zijn contract wel verbreken en hem een visum verschaffen, maar Lovre is bang dat hij dan op zwart zaad moet zitten. Tot de Servische middenvelder zijn handtekening onder een document zet, waarmee hij zou bevestigen dat hij geen geld tegoed heeft van de club, krijgt hij geen visum.

Lovre heeft zich al gemeld bij de Servische ambassade in hoofdstad Teheran, maar heeft nog geen groen licht gekregen om het land te mogen verlaten. Volgens de ambassade kan het, mede door administratieve oorzaken, nog wel een maand duren voor Lovre een tijdelijk visum krijgt.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 8 juli 2020

  2. dinsdag 7 juli 2020