Wenger woest na interlandblessure Wilshere

21 november 2013, 09:49

Jack Wilshere is de spil geworden van het zoveelste geval waarin een club en een land met elkaar overhoop liggen over een opgelopen blessure. De Arsenal-middenvelder liep een enkelblessure op tijdens de oefeninterland met Duitsland, afgelopen dinsdag, en kan mogelijk zaterdag niet spelen.

Bovendien had Arsene Wenger bij de Engelse bond te kennen gegeven dat Wilshere maar één wedstrijd mocht spelen. Desondanks verscheen het 21-jarige talent toch tweemaal aan de aftrap. Onder andere de Daily Mirror meldt dat Wenger woedend is over de ontstane situatie.

Wellicht was het de eigen keuze van Wilshere, want hij denkt dat hij niet zeker is van zijn plek bij Engeland richting het komende WK. "Er is zoveel talent, ook bij de beloften. Met Ravel Morrison en andere spelers, kun je nooit achterover leunen", liet hij eerder optekenen in de Engelse media.

Wilshere zal nu enkele tests ondergaan bij The Gunners, om te kijken of hij zaterdag in actie kan komen tegen Southampton, de huidige nummer drie van de Premier League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen