Van der Vaart baalt: "Zo'n stomme overtreding"

21 november 2013, 08:45   Bijgewerkt: 21 november 2013, 09:47

Dat Rafael van der Vaart baalt van zijn blessure, is logisch. Maar de manier waarop de dertigjarige international voor vier weken naar de zijlijn werd geschopt, baalt hij nog meer van. "Het is zo vervelend, het was zo een stomme overtreding. Van achteren ook. Ik had geen kans."

Dat de diagnose na afloop van de oefeninterland Nederland- Colombia uitviel op een gescheurde binnenband van zijn enkel, verbaasde hem niet. "Als je al zolang meegaat als ik, ken je je lichaam goed", zei hij in gesprek met het Duitse Bild. "Het was voor mij duidelijk dat er iets gescheurd was."

Het wegvallen van de Nederlands international betekent een groot gemis voor Hamburger SV, al verwacht hij dat de ploeg het ook wel red zonder hem. "We hebben veel kwaliteit in het team. En misschien ben ik al snel terug op het veld, ik herstel meestal snel."

HSV-sportdirecteur Oliver Kreuzer heeft vertrouwen in een voorspoedig herstel: "De medische staf zal onder hoge druk aan de slag gaan. Rafael herstel snel", aldus een hoopvolle Kreuzer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen