Chiriches: "Kom nooit meer zo dichtbij kwalificatie"

20 november 2013, 12:40

De nationale ploeg van Roemenië blijft thuis komende zomer, nadat Griekenland het tweeluik voor de play-offs met 4-2 won. Aanvoerder Vlad Chiriches realiseerde zich dat het op basis van het vertoonde spel een verdiende uitschakeling was. De toekomst zag hij maar somber in.

"Ik weet niet of we ooit weer zo een kans krijgen. Tenminste, ik denk niet dat ik een dergelijke kans weer krijg", citeert de officiële UEFA-website de aanvoerder. Dat is een opvallende uitspraak, want de speler van Tottenham Hotspur is pas 24 jaar. Gesteld kan worden dat Chiriches nog zeker de kans heeft zich met de Roemeense ploeg te kwalificeren voor de WK's van 2018 en 2022. Hij lijkt daarmee weinig vertrouwen te hebben in de komende generatie Roemenen.

Terugkijkend op de uitschakeling zei hij: "De Grieken waren sterker en beter. We hebben deze uitschakeling verdiend, moet ik toegeven. We hebben het niet per se in Griekenland of juist hier laten liggen, de Grieken waren overall beter. We kregen de bal gewoon niet voor het doel. Het is jammer dat we deze kans hebben laten liggen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen