Falcao: "Nederland heeft een geweldige selectie"

20 november 2013, 10:47

Het Nederlands elftal hield Colombia dinsdagavond knap op de brilstand, ondanks het feit dat Oranje ruim 55 minuten met een man minder op het veld stond, door een rode kaart van Jeremain Lens. Colombia-vedette Radamel Falcao sprak na afloop van het duel positief over het Nederlands elftal, terwijl bondscoach José Pekerman de confrontatie van dinsdag als een nuttig oefenduel beschouwd.

Falcao kwam niet tot scoren in de Amsterdam ArenA en sprak niets dan lof over het spel van Oranje: “Het was een hele gesloten wedstrijd, Nederland heeft een geweldige selectie. Hoewel de belangrijkste spelers er niet waren probeerden ze op elk moment te voetballen. Ook met een man minder gingen ze voor de overwinning en bleven ze hun eigen spel spelen”, zo stelt de Colombiaanse topschutter op de website van de KNVB.

Colombia-bondscoach Pékerman zag dat twee verschillende speelstijlen met elkaar botsten: “De stijl van Nederland was vergelijkbaar met die van België en totaal niet te vergelijken met die van ons. Het is heel anders dan we gewend zijn in Zuid-Amerika. Maar na deze tests voelen we ons erg sterk, we voelen dat we tijdens het WK volgend jaar kunnen concurreren met deze teams”, aldus de Colombiaanse oefenmeeste, die donderdag met zijn ploeg met 2-0 van België wist te winnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen