Ronaldo: "Ik wist dat het team mij nodig had"

20 november 2013, 08:38

Cristiano Ronaldo zorgde er dinsdagavond eigenhandig voor dat Portugal de vliegtickets naar Brazilië kan gaan boeken. Met drie treffers demonstreerde de Portugese vedette zijn enorme klasse en verzekerde hij zijn land van deelname aan het WK. Zlatan Ibrahmovic scoorde tweemaal, maar Ronaldo deed hier dus nog een schepje bovenop: 2-3.

Na afloop van het duel werd er aan Ronaldo gevraagd of het zijn beste wedstrijd voor het nationale elftal van Portugal was. “Als je naar het niveau van de goal kijkt wel”, zei de aanvaller van Real Madrid. “Maar ik heb nog meer geweldige wedstrijden gespeeld, zelfs zonder een doelpunt te maken. Ik heb mijn bijdrage kunnen leveren op het hoogste podium. We verdienden om te winnen en nu kunnen we er lekker van genieten”, aldus de vedette van Portugal.

Ronaldo wist te pieken op het juiste moment. “Ik wist dat het team mij nodig had”, zo stelt de wereldster. Zoals de Zweedse aanvaller Johan Elmander treffend aangaf, wist Ronaldo zich nog meer te onderscheiden dan Ibrahimovic, die ook van zich deed spreken: ”Ibrahmovic heeft alles gedaan wat hij kon, maar Ronaldo was niet iets beter”, concludeert Elmander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen