Japan maakt weer indruk, Duitsers langs Engeland

19 november 2013, 23:18

Drie dagen na het verdienstelijke gelijkspel tegen het Nederlands elftal heeft Japan zelfs weten te winnen van België. De Aziaten zegevierden dinsdag in Brussel in een oefenduel met 2-3 over de Rode Duivels.

Japan maakte indruk met een aantal mooie combinaties, zoals zaterdag tegen Oranje bij de 2-2. Mirallas zette België in de zestiende minuut nog wel op voorsprong, nadat Lukaku de uitgekomen Kawashima had omspeeld. Daarna kwam Japan beter in de wedstrijd, zo raakte Kagawa de paal.

Acht minuten voor rust werd het alsnog 1-1, door een kopgoal van Kakitani. De Belgische defensie oogde, net als tegen Colombia (0-2, donderdag), kwetsbaar. Het was aan keeper Mignolet te danken dat de 1-2 niet eerder viel. De sluitpost was in de 53ste minuut alsnog geklopt op een schot van oud-VVV'er Honda. Via Okazaki werd het tien minuten later, na een prachtige aanval, zelfs nog 1-3. Oud-Ajacied Alderweireld deed daarna nog wel iets terug voor België, maar een gelijkspel bleef uit, ook al was De Bruyne daar nog wel dicht bij.

Engeland ging voor de tweede keer in korte tijd onderuit op Wembley. Na de 0-2 nederlaag tegen Chili van afgelopen vrijdag was Duitsland nu met 0-1 te sterk. Per Mertesacker maakte vlak voor de pauze het verschil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen