Gündogan: "Wij kunnen als enige Bayern verslaan"

19 november 2013, 16:24

Borussie Dortmund-middenvelder Ilkay Gündogan verwacht dat zijn ploeg de enige is die Bayern München af kan stoppen. De twee teams staan aanstaande zaterdag tegenover elkaar in de Bundesliga. Bij een overwinning staat Dortmund weer op een puntje van Der Rekordmeister, maar bij een verliespartij lijkt Bayern al vroeg weg te lopen. Het is dus een cruciale wedstrijd, denkt Gündogan.

"Ze (Bayern München, red.) hebben het sterkste team van Duitsland, en mogelijk zelfs dat van Europa", zei hij in het Duitse Kicker. "Maar wij hebben in de Champions League-finale vorig seizoen, en in de (Duitse, red.) Supercup eind juli laten zien we dat waarschijnlijk het enige team zijn dat Bayern het vuur aan de schenen kan leggen."

Zelf is de Duits-Turkse middenvelder niet van de partij, zaterdag. Hij is nog altijd herstellende van een rugblessure, waarmee hij al sinds half augustus kampt. De club en de speler hebben geen idee wanneer een terugkeer mogelijk is, omdat het een zenuwkwetsuur betreft. "Ik ben heel ongeduldig. Het doet pijn om zolang toe te moeten kijken, maar het gaat nog wat tijd kosten."

De topper in de Bundesliga wordt zaterdag om 18:30 uur afgetrapt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen