Vloet blijft aan: "Als club staan we er prima voor"

19 november 2013, 14:56

Wiljan Vloet is voorlopig niet van plan om zijn functie bij Sparta neer te leggen. Door de slechte resultaat heerst er flink wat onvrede op het Kasteel, ook over het functioneren van Vloet. Maar de algemeen en technisch directeur wil blijven knokken.

In een interview met het regionale RTV Rijnmond geeft Vloet aan begrip te hebben voor de ontevredenheid bij fans en sponsors. Sparta verloor de afgelopen weken van zowel koploper FC Dordrecht als laagvlieger Jong Ajax. "In de eerste helft tegen Dordt speelden we ver onder ons niveau, en tegen Jong Ajax gingen we passieloos ten onder. Het drukzetten en vooruit voetballen lukt niet, dus begrijp ik dat supporters en sponsors ontevreden zijn en hun stem laten horen", stelt de beleidsmaker.

Vloet zelf is niet van plan de handdoek in de ring te gooien, zegt hij. "Ik wil de huidige situatie niet bagetalliseren, maar de club staat niet in brand", vindt hij. "Nogmaals, net als iedereen ben ik ontevreden over het vertoonde spel. Maar als club staan we er prima voor. De hunkering naar de eredivisie is echter zo groot. Ik ben verantwoordelijk, maar niet alle pijlen zijn op mij gericht. We dragen met z'n driëen een gezamenlijke verantwoordelijkheid: ik als directeur, de technische staf en de spelers."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen