Willem II gedeeld tweede na ruime zege op tiental

18 november 2013, 21:57

Willem II heeft maandagavond de gedeelde tweede plaats in de Jupiler League veroverd, door de uitwedstrijd tegen Helmond Sport met 1-4 te winnen. De Tilburgers werden in het zadel geholpen door een vroege rode kaart voor Davy Brouwers, maar maakten het zichzelf even nog lastiger dan nodig was. De ploeg van trainer Jurgen Streppel passeert FC Eindhoven en De Graafschap door de zege en komt gelijk met Sparta Rotterdam.

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat Willem II de wedstrijd wou domineren. Nadat Brouwers na 27 minuten de rode kaart voorgehouden kreeg, werd het Tilburgse overwicht alleen maar groter. De gedeeld topscorer van Helmond (acht doelpunten, evenals Serhat Koç) trapte Robbie Haemhouts hard op de enkel. Vlak na de rode kaart zorgde Bruno Andrade voor een verdiende 0-1 ruststand.

Na de theepauze bracht Willem II zichzelf onnodig in de problemen: miscommunicatie achterin leidde tot de gelijkmaker, terwijl de Tilburgers al de nodig kansen hadden gemist. Jordens Peters maakte een eigen doelpunt en moest door deze actie ook nog eens geblesseerd naar de kant. Willem II, dat daarvoor al verzuimd had om naar 0-2 uit te lopen, stelde daarna wel orde op zaken. Ruud Boymans, Andrade (zijn tweede van de avond) en Terell Ondaan zorgden voor een ruime 1-4 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen