Teamgenoot: "Ter Stegen goed genoeg voor Barça"

16 november 2013, 16:04

Borussia Mönchengladbach-doelman Marc-André ter Stegen kan al geruime tijd rekenen op de interesse van FC Barcelona. Regelmatig wordt er echter gesteld dat de Duitse doelman te jong zou zijn om te kunnen presteren bij een club als Barça. Teamgenoot Álvaro Domínguez denkt dat Ter Stegen absoluut goed genoeg is voor de Catalaanse grootmacht.

De naam van de sluitpost van Gladbach passeert regelmatig de revue als men het over de opvolger van Víctor Valdés heeft. Domínguez denkt dat Ter Stegen absoluut niet zou misstaan onder de Catalaanse lat: "Je kan niet te jong zijn als je heel goed bent en Marc is heel, heel goed", zo stelt de Gladbach-verdediger tegen het Duitse Bild.

Desalniettemin hoopt Domínguez dat Ter Stegen bij de Bundesliga-club zal blijven: "Ik ben zeer blij dat hij nog bij Gladbach speelt en ik hoop dat hij hier blijft. Hij zal over vijf jaar nog naar Barcelona kunnen, als hij deze vorm kan continueren", aldus Domínguez, die aangeeft dat hij met zijn doelman nog niet sprak over Barça.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen