Arsenal-goalie ondertekent nieuwe verbintenis

16 november 2013, 14:17

De Poolse doelman Wojciech Szczesny heeft een nieuw, langdurig contract bij Arsenal ondertekend. De sluitpost maakt in Noord-Londen een uitstekende groei door onder de lat van Arsenal, waardoor de koploper van de Premier League de Pool beloont met een nieuwe verbintenis. De lengte van het nieuwe contract is niet naar buiten gebracht.

Het is tot dusver een uitstekend seizoen voor Szczesny, die in vier van de laatste Premier League-duels de nul wist te houden. De 23-jarige goalie kwam in 2006 bij de Arsenal Academy terecht, nadat hij van Legia Warschau overkwam. Sinds het debuut van Szczesny tegen West Bromwich Albion in 2009, kwam de Pool al tot 121 wedstrijden voor The Gunners.

Arsène Wenger, de manager van Arsenal, is verheugd met het nieuws: "We zijn erg blij dat Wojciech een nieuw langdurig contract getekend heeft. Ik heb altijd al geweten dat hij een zeer getalenteerde doelman is, met uitstekende reflexen en een goede mentaliteit. Daarnaast blijft hij maar groeien. Hij heeft een enorm potentieel.”

Szczesny is zelf ook in zijn nopjes met de contractverlenging: "Ik ben erg blij met het nieuwe contract. Arsenal is als familie voor mij. Ik ben al zeven jaar bij deze club en ik wil iedereen bedanken die mij in deze tijd gesteund heeft. Ik ben er trots op dat ik voor Arsenal speel en ik hoop de komende jaren te kunnen bijdragen aan vele successen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen