'Capello blijft aan als Russische bondscoach'

16 november 2013, 10:28

Het ligt in de lijn der verwachting dat Fabio Capello binnen afzienbare tijd zijn dienstverband verlengt bij de Russische voetbalbond. De Italiaanse oefenmeester kan een contractverlenging tot en met het WK in 2018 tegemoet zien, zo meldt Vitali Moetko, de minister van Sport, zaterdag in de Russische media.

Als we de minister moeten geloven, dan ziet de situatie van Capello er goed uit: "Ik kan hierbij laten weten dat de coach en de Russische voetbalbond een principe-akkoord hebben bereikt over de verlenging van het contract. Naar mijn informatie komt zijn advocaat op 21 en 22 november naar Moskou om de zaak definitief af te ronden”, zo stelt Moetko volgens Telesport.

Nadat Dick Advocaat opstapte als bondscoach van Rusland, volgde Capello de Nederlander op, in 2012. De Russen verzekerden zich reeds van deelname aan het WK in Brazilië. Capello was als trainer werkzaam bij onder meer AC Milan, Real Madrid, AS Roma en Juventus. Tenslotte was de Italiaan bondscoach van Engeland, voor zijn periode in Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen