Seedorf op vliegveld belaagd door supporters

11 november 2013, 18:48

Clarence Seedorf beleeft in Brazilië momenteel niet de meest prettige tijd uit zijn voetballoopbaan. Botafogo, de club van de ervaren Nederlander, presteert de laatste tijd zeer onder de maat, waardoor de fans van de Braziliaanse club hun boosheid toonden op het vliegveld van Rio de Janeiro. Seedorf en consorten werden opgevangen door tientallen boze supporters, die de selectie bejegenden met spreekkoren en zelfs eieren naar de spelersbus gooiden.

Nadat Botafogo ook het uitduel tegen Internacional met 2-1 verloor, zakte het weg op de ranglijst, waardoor het nog een hels karwei wordt om de vierde plaats binnen te slepen. Met de vierde plaats kwalificeren Braziliaanse clubs zich voor de Libertadores Cup. Indien het Botafogo niet lukt om zich te plaatsen voor dit toernooi, dan pikken de supporters het niet, zo lieten ze maandag merken.

Botafogo haalde uit haar laatste vijf wedstrijden slechts 4 punten, waardoor het gedeeld vierde staat met Goias. Beide teams hebben 53 punten gehaald uit 33 duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen