Vidic mag ziekenhuis daags na botsing verlaten

11 november 2013, 18:20

Manchester United-aanvoerder Nemanja Vidic kreeg maandag toestemming om het ziekenhuis verlaten. De centrale verdediger kwam in de Engelse topper tussen United en Arsenal in botsing met zijn eigen doelman, David de Gea. De Serviër werd voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gestuurd, maar is inmiddels dus weer thuis.

Vidic moest vlak voor rust gewisseld worden en onderzoek moest uitwijzen hoe ernstig de schade was bij de Servische verdediger. Unitid maakt middels een officieel statement melding van de situatie omtrent de verdediger: "Nemanja Vidic is vrijgelaten uit het ziekenhuis na het oplopen van een hersenschudding."

De Gea wou zondag een bal wegboksen en kwam in aanraking met Vidic, die dus niet verder kon. Naast Vidic was ook Arsenal-goalie Wojciech Szczesny een tijdje knock-out, na een botsing met United-speler Phil Jones. De sluitpost van de Noord-Londense club bleef echter wel binnen de lijnen, wat een discussie teweeg bracht. Hugo Lloris, doelman van Tottenham Hotsput, kwam een week eerder al in dezelfde situatie terecht.  Volgens Headway, een stichting voor mensen met hersenschade, zou het levensgevaarlijk zijn om gewoon door te voetballen.

Waarschijnlijk kan Vidic zijn opwachting voor United weer maken in de uitwedstrijd tegen Cardiff City, op 24 november.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen