Weggespeeld NEC: "Kansloos en vervelend"

11 november 2013, 08:06

NEC heeft de twijfelachtige eer om als eerste ploeg dit seizoen in eigen huis te verliezen van Ajax. De Amsterdammers boekten in Nijmegen een 0-3 zege, hun eerste driepunter buitenshuis van deze competitie. De overwinning was verdiend, vindt ook NEC-verdediger Michel Breuer. Hij geeft toe dat zijn ploeg geen kans had.

"Ja, 3-0 verloren. Kansloos en vervelend", luidt zijn analyse bij Omroep Gelderland. "We wilden de wedstrijd net zo aanpakken als vorige week tegen Twente, maar dat kwam er totaal niet uit. Het grootste gedeelte van de wedstrijd zijn we weggespeeld."

Jeffrey Leiwakabessy sluit zich aan bij de woorden van zijn teamgenoot. "Het was vandaag ondermaats. Je hoopt dat je met de steun van het publiek thuis kunt stunten, maar het was niet best wat wij deden. Je weet ook dat zij heel veel kwaliteiten hebben en dat kon je vandaag ook zien, want we gaven ze veel teveel ruimte", stelt hij.

Door de nederlaag blijft NEC laatste in de Eredivisie. In paniek raakt Breuer echter niet. "Ik ben niet van de paniek. Maar wel de boel goed in de gaten houden, want we staan er niet goed voor, dat is duidelijk. We willen daar zo snel mogelijk weg."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen