Roma en Milan blijven steken op gelijke spelen

10 november 2013, 17:00   Bijgewerkt: 10 november 2013, 17:13

De uitslagen van zondagmiddag in de Serie A zijn behoorlijk verrassend te noemen. AS Roma wist in eigen huis niet te winnen van promovendus Sassuolo (1-1), terwijl ook AC Milan weer niet kon winnen. De Milaneze grootmacht liep zodoende wederom averij op, nota bene tegen rodelantaarndrager Chievo Verona: 0-0. Hellas Verona ging onderuit bij Genoa, waardoor het een pas op de plaats doet in de subtop.

AS Roma zag vorige week tegen Torino (1-1 gelijkspel) hun perfecte reeks beëindigd worden. De spelers gaven na afloop van het duel aan rustig te willen blijven en gewoon door te gaan met de succesvolle prestaties. Dit lukte tegen Sassuolo klaarblijkelijk niet. En dat terwijl het er geruime tijd uitstekend uitzag voor Roma, dankzij een eigen doelpunt van Alessandro Longhi. Roma vergat de marge te verdubbelen en in de laatste minuut kwamen de bezoekers nog langszij: 1-1.

Het duel tussen hekkensluiter Chievo en Milan werd gekarakteriseerd door een groot Milanees overwicht. De Rossoneri wisten dit echter niet uit te drukken in de score. Doelpunten viel er niet te noteren in het Marc'Antonio Bentegodi. Dit gold niet voor rode kaarten. Milan-captain Riccardo Montolivo mocht inrukken na tachtig minuten spelen en Chievo-spits Sergio Pellissier was aan hetzelfde lot onderhevig. Even voor de rode kaarten had Robinho de lat getroffen.

Ook SS Lazio wist zondag niet te winnen in de uitwedstrijd bij Parma: 1-1. Cagliari won op z'n Italiaans tegen Torino (2-1). Hetzelfde gold voor Atalanta Bergamo, dat in de blessuretijd Bologna versloeg, ook met 2-1. Hellas Verona deed eerder op zondag een pas de plaats in de Serie A. In de uitwedstrijd tegen Genoa ging de verrassende promovendus namelijk met 2-0 onderuit.

Roma gaat na het gelijke spel nog steeds aan de leiding in de Serie A, met 32 punten uit twaalf duels. Napoli en Juventus staan hier allebei vier punten achter. Eén van deze twee ploegen kan zondagavond op één punt van Roma komen, aangezien de twee grootmachten elkaar treffen in een onderling duel. Milan staat nog steeds mager elfde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen