PEC en FC Twente remiseren na vermakelijk duel

10 november 2013, 14:38   Bijgewerkt: 10 november 2013, 14:43

PEC Zwolle en FC Twente hebben allebei een punt overgehouden aan de onderlinge Overijsselse derby. In een vermakelijk duel werd het 1-1 door doelpunten van Guyon Fernandez en Quincy Promes, waarmee beide ploegen blijven meedraaien in de top van de Eredivisie.

Na rust probeerden de Twentenaren weer vanuit balbezit aan te vallen. Het was echter de thuisploeg die op voorsprong kwam. In een razendsnelle counter slaagde Hiwat er in om de bal voor te zetten waarna Fernandez beheerst de bal langs Nick Marsman schoof: 1-0. PEC werd daarna, op dezelfde manier, nog een aantal keren gevaarlijk, maar {image[292131][right-half][]}slaagde er niet in om de voorsprong te verdubbelen.

Het spel golfde in de tweede helt op en neer en beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd. Een terechte gelijke stand kwam uiteindelijk op het scorebord door Promes. Na een voorzet van Dusan Tadic bleef de bal in het doelgebied van PEC hangen. Daar maakte Promes dankbaar gebruik van door de bal achter Boer te schieten, eindstand: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen