Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV mist Brenet, Bakkali en Hiljemark in Breda

PSV mist Brenet, Bakkali en Hiljemark in Breda

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 november 2013 – In het Brabants onderonsje tussen NAC Breda en PSV kan Phillip Cocu niet beschikken over Zakaria Bakkali, Oscar Hiljemark en Joshua Brenet. Dit houdt onder meer in dat Adam Maher en Ola Toivonen samen op het Eindhovense middenveld spelen.

In het Rat Verlegh Stadion start de thuisclub zonder Boldizsár Bodor en Danny Verbeek. Stipe Perica begint weer in de startformatie van trainer Nebojsa Gudelj.

Bij PSV staat Karim Rekik weer in het centrum van de defensie. Bakkali zit niet bij de wedstrijdselectie. Het was deze week al de vraag of hij het kon redden. Dit is dus niet het geval. Brenet en Hiljemark ontbreken ook door blessures. Jürgen Locadia start in de spits en houdt Tim Matavz dus weer op de reservebank. Memphis Depay keert terug van een schorsing. Luciano Narsingh begint weer aan de rechterflank.

Opstellingen
PSV: Tyton; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Schaars, Toivonen, Maher; Narsingh, Locadia, Depay.
NAC Breda: Ten Rouwelaar; De Roover, Drost, Kwakman, Van der Weg; Buijs, Lurling, Seuntjens; Poepon, Perica, Sarpong. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd