Martina en Schilder in Twente-basis tegen Zwolle

10 november 2013, 11:48

FC Twente wil tijdens het uitduel tegen PEC Zwolle (12.30 uur) de zure nasmaak van het gelijke spel tegen NEC (2-2) wegspoelen. Met de Zwollenaren treft Twente een pittige tegenstander. De Blauwvingers willen de remise tegen PSV (1-1 in Eindhoven) een goed gevolg geven in het eigen IJsseldeltastadion.

De tukkers moeten het zondag stellen zonder Rasmus Bengtsson (geschorst) en Dico Koppers (geblesseerd). Cuco Martina en Robbert Schilder maken omwille hiervan hun opwachting bij de ploeg uit Enschede. Youness Mokhtar verschijnt tegen zijn oude werkgever niet vanaf de aftrap, aangezien de flankspeler op de reservebank zit.

Bij PEC Zwolle keert Diederik Boer terug onder de lat, waardoor Leon ter Wielen weer een pas op de plaats moet doen. Boer kampte sinds de seizoensouverture met een slepende spierblessure, maar maakte eerder deze week al een succesvolle rentree bij Jong PEC Zwolle. Fred Benson is geschorst bij Zwolle, wat de weg vrij maakt voor Guyon Fernandez. Voor rechtsachter Bram van Polem komt het duel met Twente te vroeg. Giovanni Gravenbeek is, net zoals tegen PSV, zijn vervanger. Het Nieuw-Zeelandse talent Ryan Thomas staat wederom in de startopstelling van trainer Ron Jans.

Opstellingen

PEC Zwolle: Boer; Gravenbeek, Lachman, Broerse, Achenteh; Klich, Mokotjo, Saymak; Hiwat, Fernandez, Thomas.

FC Twente: Marsman; Rosales, Martina, Bjelland, Schilder; Gutierrez, Ebecilio, Eghan; Promes, Castaignos, Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen