Wouters: "Dat je uiteindelijk verliest, dat is wel zuur"

10 november 2013, 10:13

FC Utrecht hield zaterdag in de Gelredome lang stand tegen Vitesse, maar kreeg in de slotfase nog twee doelpunten tegen, waardoor het met een 3-1 nederlaag terugging naar de Domstad. Trainer Jan Wouters baalt ervan dat zijn ploeg geen punt uit het vuur kon slepen en weerspreekt een uit-syndroom.

Wouters zag dat zijn ploeg zich wist terug te knokken in de wedstrijd, maar uiteindelijk wel het onderspit moest delven. Dit zorgt logischerwijs voor teleurstelling: “Ik heb er wel de pest in, want je verliest de wedstrijd", aldus Wouters, die twee verschillende helften zag: "Op grond van de eerste helft hadden we achter kunnen staan, aangezien we absoluut geen antwoord hadden op het spel van Vitesse. De tweede helft begonnen we prima en kregen we een aantal kansen. Dat je dan uiteindelijk verliest, dat is wel zuur”, zo stelt Wouters in gesprek met NOS.

De Utrecht-coach wil absoluut niet spreken over een uit-syndroom, als hier naar gevraagd wordt na afloop van het duel in Arnhem: “Die vraag is me vaak gesteld, maar we hebben in zeven uitduels de top zes gehad. Dat zijn natuurlijk niet de makkelijkste wedstrijden. Maar als je kijkt naar Feyenoord-uit, Ajax-uit, en de tweede helft tegen Vitesse, dan voetbal je goed en krijg je de kansen. Dan zit het niet zozeer in het uit spelen, maar in het belonen van jezelf. Het is geen complex."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen