Bosz over gemaakte late doelpunten: "Geen toeval"

10 november 2013, 07:30   Bijgewerkt: 10 november 2013, 08:59

Aan kansen geen gebrek voor Vitesse, zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Maar uiteindelijk namen de Arnhemmers, niet voor het eerst dit seizoen, pas in de slotfase afstand van de tegenstander (3-1).

"Dat is geen toeval. We blijven geloof houden en vechten voor de overwinning", zei coach Peter Bosz na afloop tegen Omroep Gelderland, doelend op de eerdere ontmoetingen met NEC, Heerenveen en Ajax. Glimlachend: "En op het eind scoren is vaak het beste, want een tegenstander kan dan niet veel meer uitrichten."

Vitesse is door de zege de nieuwe koploper in de Eredivisie. Desondanks blijft Bosz met de gemiste kansen in zijn maag zitten. "Dat we heel veel kansen missen, is het verhaal van dit seizoen. Dat moet beter. Je maakt het jezelf namelijk moeilijk. De gelijkmaker zag ik ook aankomen. Er was geen druk meer. We verloren grip en hadden het moeilijk in die middenfase van de wedstrijd. FC Utrecht was beter. Toen we Van Aanholt door lieten schuiven, kregen we weer meer balbezit en initiatief. Natuurlijk is dit uiteindelijk een heerlijk gevoel. Ik ben heel blij met deze overwinning, want we hadden al twee thuiswedstrijden niet gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen