Achtervolgers houden Fenerbahçe in vizier

9 november 2013, 19:59

Kasimpasa SK, Sivasspor en Besiktas houden lijstaanvoerder Fenerbahçe in het vizier in de Turkse Super Lig. De drie achtervolgers boekten zaterdag, in de elfde speelronde, allemaal een overwinning.

Kasimpasa, met Ryan Donk en Ryan Babel in de basis, won thuis met 3-0 van Gaziantepspor. De eindstand stond binnen 22 minuten al op het scorebord, dankzij Ezequiel Scarione, Andre Castro en Ilhan Eker.

Sivasspor vloerde Bursaspor met 2-1. Aatif Chahechouhe maakte tien minuten voor tijd het winnende doelpunt. Besiktas, waar Oguzhan Özyakup een basisplek had, zegevierde met 0-3 bij Kayserispor. Olcay Sahan, Ramon Motta en Michael Eneramo tekenden voor de treffers. Motta kreeg kort na zijn goal zijn tweede gele kaart. Bij de thuisclub viel ex-NAC'er Ömer Bayram zes minuten voor tijd in.

Kasimpasa staat nu tweede in de Super Lig, met 24 punten, gevolgd door Sivasspor (22 punten) en Besiktas (21). Fenerbahçe gaat met 25 punten aan kop. De ploeg van Dirk Kuyt speelt zondag de kraker tegen Galatasaray. De werkgever van de geblesseerde Wesley Sneijder staat met negentien punten op plek vijf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen