FC Twente zonder Koppers naar Zwolle

8 november 2013, 18:50

FC Twente moet het zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle stellen zonder Dico Koppers. De 21-jarige verdediger liep deze week op de training een blessure aan de hamstring op. Daarnaast is Rasmus Bengtsson geschorst.

Defensieve problemen dus voor coach Michel Jansen, maar die is niet in paniek. "We hebben een selectie die dit prima kan opvangen en daarbij zijn meerdere opties denkbaar", zegt de oefenmeester op de clubwebsite.

FC Twente heeft slechts één punt meer dan PEC Zwolle: twintig om negentien. "PEC Zwolle zit in een flow", weet Jansen. "Het heeft spelers die de bal willen hebben en balvaardig zijn. Kortom, een ploeg die durft te voetballen en staat voor leuk en verzorgd voetbal. Dat ligt ons wel. We hebben respect voor de tegenstander van zondag, maar gaan het duel zonder angst en met vertrouwen tegemoet."

Afgelopen weekend gaf FC Twente thuis tegen NEC in de tweede helft nog een 2-0 voorsprong uit handen (2-2). Volgens Jansen komt dat door de onervarenheid in zijn selectie. "We hebben een ploeg die heel goed kan voetballen. Maar het is wel een jonge ploeg die daarom ook wisselvallig kan zijn. Vergeet niet dat een aantal spelers voor dit seizoen nog geen enkele Eredivisie-ervaring had. We weten waar we mee bezig zijn, hebben een prima ploeg en gaan met vertrouwen richting Zwolle."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen