Rodriguez debuteert in Engelse nationale selectie

7 november 2013, 14:36

De Engelsman Jay Rodriguez maakt voor het eerst in zijn voetballoopbaan zijn opwachting in de selectie van Engeland. De 24-jarige aanvaller van Southampton kreeg deze week een uitnodiging van Engeland-bondscoach Roy Hodgson en maakt zodoende deel uit van de 28-koppige selectie, die het vriendschappelijk zal opnemen tegen zowel Chili als Duitsland.

Rodriguez is na Adam Lallana en Rickie Lambert de derde speler van Southampton die de gelederen van Engeland komt versterken. Overigens is het shirt van de nationale ploeg van Engeland Rodriguez niet geheel vreemd, aangezien hij ook eens een oefeninterland speelde met Jong Engeland. Lallana werd al eens opgeroepen voor de hoofdmacht van Engeland, ware het niet dat hij toentertijd niet mocht opdraven in het desbetreffende WK-kwalificatieduel.

Het is niet vreemd dat er drie spelers van Southampton voor de Three Lions zijn opgeroepen. De ploeg staat namelijk stevig in de subtop in de Premier League. Met negentien punten uit tien duels staat de ploeg op de zesde plaats.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen