Arbitrale blunder komt Van Mosselveld duur te staan

7 november 2013, 09:11

Een arbitrale blunder is RKC Waalwijk-verdediger Frank van Mosselveld nogal duur komen te staan. De Waalwijkse verdediger ontving gedurende een wedstrijd met Jong RKC een rode kaart, terwijl deze eigenlijk aan medespeler James Lawrence getoond had moeten worden. Van Mosselveld is nu geschorst voor één wedstrijd.

Er waren ongeveer vierhonderd toeschouwers aanwezig bij het duel tussen Jong Wllem II en Jong RKC, die alleen konden zien dat de rode kaart werd voorgehouden aan de verkeerde Waalwijkse speler. De boosdoener was scheidsrechter Bram van Dongen, die zich klaarblijkelijk vergiste in de speler die de overtreding maakte. Het ging overigens om het vasthouden van een doorgebroken tegenstander.

Het is een opvallend incident, aangezien Van Mosselveld zich niet in de buurt van de overtreding bevond. Tenslotte geven de uiterlijke gelijkenissen van de twee Waalwijkers niet echt aanleiding om je te vergissen in de ploeggenoten. Dirk Heesen, assistent-trainer van nota bene Willem II, beaamt dat de beslissing een verkeerde was “Het was Van Mosselveld echt niet. Honderd procent zeker”, aldus Heesen volgens Telesport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen