Boerrigter over ontvangst in ArenA: "Beetje gemengd"

7 november 2013, 00:26   Bijgewerkt: 7 november 2013, 00:58

Na de wedstrijd tussen Ajax en Celtic mocht Derk Boerrigter zich even melden in de kleedkamer van Ajax. De aanvaller, eind augustus overgestapt naar Schotland, werd door de club bedankt voor bewezen diensten en kreeg een fraai beeldje cadeau.

Boerrigter is blij met het kleinood. “Ik heb toch leuke herinneringen aan deze club, ben hier twee keer landskampioen geworden. Of ik door mijn oud-teamgenoten nog gedold ben, omdat we hier verloren hebben? Nee hoor. Dat heb ik twee weken geleden in Glasgow ook niet met hen gedaan”, zegt de rechteraanvaller lachend.

Toen hij in het veld kwam, begon een klein deel van het publiek in de ArenA te fluiten. Een ander, groter, deel van de fans trakteerde de oud-Ajacied echter op een applaus. “Het was een beetje gemengd, ja”, lacht hij. “Om eerlijk te zijn, wist ik niet wat ik moest verwachten. Natuurlijk heb je het liefst dat iedereen voor je klapt, nu hoorde ik toch hier en daar wat fluitconcerten. Maar leuk dat een groot deel voor me klapte.”

Nu hij weer blessurevrij is, hoopt Boerrigter in de laatste twee CL-wedstrijden van Celtic een rol van betekenis te kunnen spelen. De Schotten staan na vier duels laatste, maar volgens de aanvaller is er nog van alles mogelijk. “Ajax was sterk vandaag, net zoals wij twee weken geleden sterk waren. We staan nu onderaan, maar spelen de volgende wedstrijd thuis tegen AC Milan. Die moeten we winnen, we hebben geen andere keus. Als dat lukt, kunnen er nog mooie dingen gebeuren.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen