Betis-verdediger moet zich vijftig dagen stilhouden

5 november 2013, 16:03

De Real Betis-spelers die vinden dat verdediger Damien Perquis een te grote mond heeft in de kleedkamer, zullen zich anderhalve maand niet hoeven te storen aan de praatjes van de verdediger. De in Frankrijk geboren Pools international mag namelijk ongeveer vijftig dagen zijn mond niet opentrekken, vanwege een kaakoperatie.

Perquis brak zijn kaak op twee plekken, nadat hij zondagavond in botsing kwam met Malaga-speler Fabrice Olinga. De verdediger werd reeds geopereerd: "We zijn blij dat de dubbele kaakfractuur gereduceerd is", zo stelt arts Fernando Manso, die aangeeft dat Perquis zich geruime tijd stil zal moeten houden: "Het bot in zijn gebit moet weer herstellen, waardoor hij zich anderhalve maand stil zal moeten houden. Misschien dat hij al eerder weer kan sporten, maar we moeten hem dan wel eerst onderzoeken."

"In anderhalve maand zullen de problemen verdwijnen", aldus de arts. Thomas Calero, de clubdokter reageert ook op de situatie rondom de Poolse verdediger: "Het was een behoorlijk ongeval. De ploeggenoten gaven meteen een indicatie van de ernst van de situatie. De speler moet reguliere oefeningen doen, om gewichtsverlies tegen te gaan. Hij zal vijftig dagen niet mogen praten. Dit is de ergste botsing die ik in jaren heb gezien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen