Ancelotti wil zo snel mogelijk naar volgende ronde

4 november 2013, 20:42

Real Madrid gaat dinsdagavond op bezoek bij Juventus. Bij een overwinning in Turijn stelt De Koninklijke kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League veilig. In Estadio Santiago Bernabéu wonnen de Madrilenen met 2-1 en dit kunstje willen ze op Italiaanse bodem herhalen. Carlo Ancelotti wil dat zijn ploeg zich zo snel mogelijk verzekert van de volgende ronde.

De Italiaanse oefenmeester van de Spaanse hoofdstedelingen weet nog niet precies met welke elf namen hij aan zal treden tegen de Italiaans kampioen. Ancelotti is in ieder geval een voorstander van het rouleren van spelers, zo geeft hij in aanloop naar het duel met Juventus aan: "Het rouleren van spelers zorgt ervoor dat ze fris blijven, wat resulteert in balans en vertrouwen. Het rouleren van spelers beschermt daarnaast tegen blessures en houdt de spelers ook scherp."

Het doel van Real is duidelijk: “Des te sneller we ons kwalificeren voor de knock-out fase, des te beter", zo stelt Ancelotti, die over niet helemaal tevreden is over zijn ploeg: “Ik ben niet tevreden over onze defensie. Aan de andere kant hebben we wel 42 doelpunten gemaakt in vijftien wedstrijden”, aldus Ancelotti, die aangaf dat Raphaël Varane zal spelen in Turijn. De Fransman wordt geflankeerd door Sergio Ramos of Pepe. Ancelotti geeft aan dat hij de keuze tussen deze twee verdedigers nog niet gemaakt heeft.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen