Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Valencia speelt met Vezo (19) in op vertrek Rami

Valencia speelt met Vezo (19) in op vertrek Rami

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 november 2013 – Valencia nam een tijdje geleden afscheid van Adil Rami. De Franse verdediger maakte het zichzelf onmogelijk in de sinaasappelstad, waardoor hij mocht uitwijken naar AC Milan, waar hij al meetraint en vanaf de winter ook in officiële duels mag uitkomen. Valencia heeft al een vervanger van Rami gevonden, in de persoon van Rubén Vezo, die in de winter zal overkomen van FC Vitoria Setúbal uit Portugal.

Valencia meldt maandag op de officiële website dat de laatste details van de overeenkomst met de Portugese club in kannen en kruiken zijn. Vanaf 1 januari 2014 zal de negentienjarige Vezo zodoende de overstap maken naar Valencia. De verdediger werd maandag al medisch gekeurd.

Vezo wordt volledig eigendom van de Spaanse subtopper, ware het niet dat Viroria Setúbal 25 procent ontvangt bij een eventuele verkoop van de jongeling.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd