Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Gala' is naast Sneijder ook keeper Muslera kwijt

'Gala' is naast Sneijder ook keeper Muslera kwijt

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 november 2013 – Galatasaray moet het in een belangrijke fase van het seizoen stellen zonder twee belangrijke pionnen. Naast Wesley Sneijder is ook doelman Fernando Muslera de komende wedstrijden niet beschikbaar. Hij heeft zijn teen gebroken.

Sneijder en Muslera liepen hun blessures vrijdag op in de competitiewedstrijd tegen Konyaspor. Sneijder viel uit met hamstringklachten en is vermoedelijk enkele weken uitgeschakeld, Muslera brak zijn teen. De blessure van de Uruguayaanse doelman kwam pas na het duel aan het licht, hij speelde de wedstrijd gewoon uit.

Voor Galatasaray staan deze week twee cruciale wedstrijden op het programma. In de Champions League is dinsdag FC Kopenhagen de tegenstander, in de competitie staat enkele dagen later de derby tegen Fenerbahçe op het programma.

Hoe lang Sneijder en Muslera exact uit de roulatie zijn, moet de komende dagen blijken. De kans is echter zeer groot dat Sneijder zich in ieder geval moet afmelden voor de vriendschappelijke interlands van Oranje tegen Japan en Colombia. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd