Excelsior vindt aansluiting, VVV doet pas op de plaats

Excelsior vindt aansluiting, VVV doet pas op de plaats

3 november 2013 – De stand is in de Jupiler League bijna net zo dun uitgerekt als in de Eredivisie het geval is. Dit zorgt ervoor dat het aansluiten of afhaken is voor veel ploegen. Excelsior wist aan te sluiten met een zege op Jong FC Twente (3-0), terwijl VVV Venlo het liet afweten tegen Jong PSV (0-2).

Het duel tussen Excelsior en Jong Twente startte wat later vanwege het noodweer. Hierdoor leek Jong FC Twente enigszins van de kaart te zijn, aangezien Lars Hutten en Lars Veldwijk binnen een kwartier al zorgden voor een 2-0 voorsprong voor Excelsior. In de tweede helft maakte Veldwijk zijn tweede van de middag, waardoor de Rotterdammers met 3-0 wonnen op Woudestein en klimmen naar de zesde plaats in de Jupiler League.

VVV bewees zichzelf zondagmiddag allesbehalve een goede dienst. In De Koel ging de ploeg van trainer René Trost met 0-2 onderuit tegen Jong PSV. Het verschil werd pas in de slotfase gemaakt. Guus Joppen mocht na tachtig minuten spelen gaan douchen, alvorens Menno Koch de strafschop verzilverde, die ontstond na de rode kaart voor Joppen. Even later maakte Tufan Özbozkurt het nog erger voor de Venlonaren, door de 0-2 binnen te schieten. VVV staat nu tiende, terwijl Jong PSV het gat met de nummer vijftien vergrootte.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 16 september 2019

  2. zondag 15 september 2019