In crisis verkerend AC Milan belegt trainingskamp

3 november 2013, 12:00

Het is op het moment geen plezier om supporter te zijn van AC Milan. Zaterdagavond liep Milan tegen de vijfde nederlaag aan, in de thuiswedstrijd tegen Fiorentina (0-2). Trainer Massimiliano Allegri, die op voorhand al behoorlijk onder druk stond, beleeft naar eigen zeggen het dieptepunt in zijn periode als trainer van de Italiaanse grootmacht.

Dankzij de slechte prestaties trekt de selectie van Milan zich terug in een trainingskamp. Deze beslissing werd na afloop van het verloren duel met Fiorentina gemaakt. "Dit is het slechtste moment in mijn tijd bij Milan", benadrukt Allegri na afloop van het duel. "Onze prestaties zijn niet goed te praten. De fans zijn terecht boos en teleurgesteld. We moeten ons op alle vlakken verbeteren: defensief, offensief, passing, tempo, noem maar op", concludeert de Milan-coach.

"Ik zal er alles aan doen om de juiste oplossingen te vinden voor onze problemen. Het is duidelijk dat we ons moeten verbeteren. Het laatste half uur tegen Fiorentina was beschamend. Het belegde trainingskamp zal op meerdere aspecten nuttig zijn voor het team: psychologisch, didactisch en tactisch", zo zegt Allegri, die aangeeft dat het trainingskamp niet alleen het doel heeft om goed voorbereid te zijn voor het CL-duel tegen FC Barcelona.

Overigens staat de spelersgroep volgens rechtsachter Ignazio Abate nog steeds achter hun trainer: "Alle spelers staan achter Allegri. Hij is zowel een geweldig persoon als een geweldige trainer", zo stelt Abate.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen