Tevreden Jans: "Ik heb genoten van mijn ploeg"

Tevreden Jans: "Ik heb genoten van mijn ploeg"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 november 2013 – PEC Zwolle-trainer Ron Jans zag zijn ploeg zaterdagavond gelijkspelen (1-1) in het Philips Stadion in Eindhoven. Tegen PSV pakten De Blauwvingers een welverdiend punt. Jans zag zijn ploeg na een paar minuten al op achterstand komen, toen Jeffrey Bruma de 1-0 wist te maken uit een hoekschop. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam PEC steeds beter in de wedstrijd, wat tot voldoening zou leiden bij Jans.

"Dit is een bevestiging dat we gewoon heel goed kunnen voetballen”, concludeert Jans na afloop van het gelijkspel tegen PSV. De Zwolse oefenmeester spreekt van een terechte eindstand: "Een terechte uitslag, ik heb vanavond genoten van mijn ploeg”, aldus de trotse coach. Jans wist in de beginfase even niet wat zijn ploeg overkwam: "Volgens mij kwamen we al na twee minuten met 1-0 achter, toen schrok ik wel even”, zo zegt Jans volgens Telesport.

In plaats van dat de thuisploeg kon doordrukken, kwamen de Zwollenaren echter beter in de wedstrijd. De 1-1 van Fred Benson hielp de ploeg in het zadel: "Maar daarna gingen we steeds beter voetballen, daar kwam ons doelpunt ook uit", zo stelt Jans. De coach van PEC zag daarna een spannend duel, dat op en neer ging: "Met 1-1 bij rust had ik het gevoel: we hadden voor moeten staan. Na rust had PSV eigenlijk meer recht op de zege dan wij, maar ook wij kwamen er een paar keer gevaarlijk uit. Deze 1-1 is een terechte uitslag.”

Reacties

gerelateerd