PSV en PEC op gelijke hoogte na heerlijk duel

2 november 2013, 22:43   Bijgewerkt: 2 november 2013, 22:59

In een hard en levendig duel hebben PSV en PEC Zwolle de punten gedeeld. Een falende scheidsrechter, blunders op het veld, onvoorspelbare doelpunten; het was een voetbalavond in Eindhoven waar alles inzat. Eindstand: 1-1.

Terwijl iedereen zich settelde in zijn stoel en de bekers bier nog werden uitgedeeld, gebeurde er iets verrassends. Leon ter Wielen, die als derde doelman Diederik Boer en Kevin Begois weer verving, riep ‘los!’, maar zag de bal ineens in het net verdwijnen. Jeffrey Bruma dook voor zijn neus op en kopte overtuigend raak: 1-0. PSV begon vlammend en gretig, waardoor de Zwollenaren niet echt aan het eigen (combinatie)spel toekwamen. Het kwam dan ook onverwacht dat PEC na een kwartier de gelijkmaker op het scorebord zette in Eindhoven. Giovanni Hiwat gaf strak voor, Fred Benson kwam goed voor zijn man en tikte bij de eerste paal als een echte spits binnen.

Opvallend was dat Adam Maher totaal niet in de wedstrijd zat, terwijl hij dé kans kreeg om zich te bewijzen als de nummer 10, en dat uitgerekend invaller Furdjel Narsingh PEC nog bijna de winst bezorgde. Maar ook bij de bezoekers liep het niet vlekkeloos. Benson liep weg met de bal bij een PSV-doeltrap en ontving tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart. Beide ploegen kenden nog hun sterkere fases, maar deelden uiteindelijk de punten in Brabant: 1-1.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen