Ten Rouwelaar: "We moeten ons diep schamen"

1 november 2013, 23:15

RKC Waalwijk en NAC Breda waren slechts 25 minuten onderweg, toen er al een 3-0 stand in het voordeel van de Waalwijkers op scorebord stond. Dit zou uiteindelijk ook de eindstand zijn het Mandemakers Stadion. Een bittere pil voor de Bredanaars, die vorige week Go Ahead Eagles nog met 5-0 naar huis stuurden.

Voor Anthony Lurling was het Brabantse onderonsje allesbehalve hetgeen hij ervan verwachtte: “Ik heb me 85 minuten lang geërgerd aan mezelf en aan de ploeg. Dit is gewoon doodzonde. Met goede bedoelingen ga je zo’n wedstrijd in en we dachten geleerd te hebben van de wedstrijden tegen Cambuur (midweeks in de beker, red.) en een week eerder bij FC Utrecht. Maar volgens mij hebben we niet op doel geschoten in de eerste helft”, zo concludeert Lurling in gesprek met FOX Sports.

Doelman Jelle ten Rouwelaar had de bal na een half uur spelen al drie keer uit het net moeten halen. De sluitpost van NAC was na afloop niet al te vrolijk gestemd: “Ik vind het echt vreselijk hoe wij hier vanavond gevoetbald hebben. Het was totaal nutteloos om dit kwartiertje naar Waalwijk te rijden. Ik vind het echt dramatisch hoe wij zijn begonnen aan de wedstrijd. Onze inzet, de wil om te winnen, alles was vandaag gewoon niet aanwezig. Dan verlies je gewoon zeer terecht.”

Ten Rouwelaar vindt dat NAC haar 680 meegereisde supporters heeft laten vallen: “We kunnen heel goed voetballen, maar er komt meer bij een voetbalwedstrijd kijken. Je moet af en toe een kerel zijn. Af en toe vuile meters maken voor het elftal, en voor een ander. Dat hebben we vanavond niet gedaan. Ik vind het triest en ik vind dat wij ons diep moeten schamen dat wij de supporters zo hard laten vallen”, aldus de doelman van de ploeg uit Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen