Roorda wil laatste strohalm pakken bij NEC

31 oktober 2013, 12:53

De carrière van Geert Arend Roorda bracht de 25-jarige middenvelder tot dusver nog niet wat hij graag zou willen. Bij SC Heerenveen mocht Roorda vertrekken en bij NEC is de middenvelder enigszins op een zijspoor beland. Voor de wedstrijd tegen zijn oude werkgever Heerenveen was er weer eens een plek in de selectie weggelegd voor Roorda.

In de voorbereiding van het huidige seizoen kreeg Roorda te horen dat hij mocht uitzien naar een andere club. Een paar maanden later is de middenvelder iets positiever gestemd dan voorheen: “Mijn situatie is wel verbeterd, zeker ten opzichte van eind vorig seizoen. Ik voel me fit en hoop snel weer een kans te krijgen”, aldus Roorda tegen Voetbal International.

Het is een saillant gegeven dat Roorda de laatste weken als spits gepositioneerd staat bij Jong NEC: “Dat gaat me best goed af, op die positie heb ik in de jeugd ook gespeeld. Ik wil gewoon minuten gaan maken. Als dat als spits is, dan vind ik het ook goed. De komende weken blijf ik vechten voor mijn plek”, aldus Roorda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen