'Ajax richt vizier op opbloeiende zoon van Paul Ince'

31 oktober 2013, 09:19   Bijgewerkt: 31 oktober 2013, 09:27

Ajax wil naar verluidt een poging wagen om Tom Ince binnen te hengelen. De zoon van voormalig Engeland-international Paul Ince speelt op dit moment bij Blackpool, maar is in het bezit van een afgelopend contract. The Daily Mail schrijft dat de Amsterdammers wel moeten strijden met Internazionale, de club waar vader Paul ook speelde.

De 21-jarige vleugelspeler wordt beschouwd als een groot talent en is goed op dreef op het tweede niveau van Engeland, de Championship. Hij wist tot dusver in tien wedstrijden zes keer het net te vinden. De rappe Ince kan bovendien ook als centrumspits uit de voeten. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij Liverpool, maar kwam daar nooit echt uit de verf. Bij Blackpool lijkt hij volledig op te bloeien.

Mocht de jeugdinternational naar Amsterdam verhuizen, dan dient Ajax een vergoeding van ongeveer 180.000 euro te betalen. Dat kan worden gezien als een opleidingsvergoeding, die betaald moet worden als een speler op die leeftijd een transfer naar het buitenland onderneemt. Dat is een schijntje van de marktwaarde van de speler, die volgens het Engelse medium wordt geschat op bijna tien miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen