Ancelotti ziet Bale excelleren en Alonso terugkeren

31 oktober 2013, 09:06

Real Madrid spoelde woensdag de zure nasmaak van de verloren Clásico weg, door Sevilla FC met een 7-3 eindstand huiswaarts te sturen. Gareth Bale, de recordaankoop van afgelopen zomer, nam de eerste twee Madrileense doelpunten voor zijn rekening. Vooral het eerste doelpunt van de Welshman was zeer fraai. Real-coach Carlo Ancelotti was zeer tevreden met de prestatie van 'de man van honderd miljoen'.

Bale kende een ongelukkige start in Madrid. De vleugelaanvaller kampte met wat fysieke klachten, waardoor hij nog niet echt uit de verf kwam. Er was veel kritiek aan het adres van Bale, waar de recordaankoop nu dus enigszins mee afrekent. Dit tot vreugde van Ancelotti: “Dit was de echte Gareth. Hij speelde echt ontzettend goed en etaleerde zijn enorme kwaliteiten. Fysiek staat hij er goed voor en met zijn zelfvertrouwen gaat het nu ook de goede kant op. In de toekomst wordt hij een erg belangrijke speler voor ons”, aldus de Italiaanse oefenmeester volgens Voetbal International.

Naast de prestaties van Bale zorgde de terugkeer van middenvelder Xabi Alonso voor genoegdoening bij Real: “Hij is nu klaar voor een basisplaats. Omdat Xabi zo'n goede speler is, heeft hij niet het wedstrijdritme nodig dat andere spelers moeten hebben.”, weet Ancelotti, die zag dat de Madrilenen een knotsgek duel speelden: “We waren aanvallend heel sterk, maar toen we op 3-0 kwamen verslapte onze concentratie, waardoor Sevilla bijna weer tot leven kwam. Het was een bizarre wedstrijd.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen