Cocu: "Bij ons is de teleurstelling groot"

31 oktober 2013, 08:15   Bijgewerkt: 31 oktober 2013, 08:29

De Eindhovense ontzetting was groot, toen bekertegenstander Roda JC Kerkrade het Philips Stadion met een grote glimlach verliet. PSV verloor met 1-3, waardoor de Limburgers zich mogen scharen onder de laatste zestien clubs in de KNVB Beker. Phillip Cocu, de trainer van PSV, was er na afloop van het duel behoorlijk ziek van.

“Bij ons is de teleurstelling groot”, zo stelt de Eindhovense oefenmeester of de officiële website van de club. “We vinden dat we een behoorlijke eerste helft hebben gespeeld, dan is het raar dat we bij rust met 0-2 achter stonden”, vervolgt Cocu, die in het eerste bedrijf zag dat PSV al twee doelpunten (Mark-Jan Fledderus en Guus Hupperts) moest incasseren.

De trainer van PSV denkt wel te weten waar het aan ligt: “We hebben onze aanvallen niet in een goal om kunnen zetten. Roda heeft het maximaal uitgespeeld, terwijl ze maar sporadisch bij ons voor de goal kwamen. Als je naar de tegendoelpunten kijkt hebben we dat zeer matig gedaan en dan wordt het een lastige wedstrijd”, aldus Cocu, die dus zag dat Roda JC simpelweg efficiënter omsprong met de mogelijkheden die het kreeg.

Het ontbeert de Eindhovenaren duidelijk aan rendement, hetgeen Cocu logischerwijs zorgen baart: “Het is ook duidelijk dat we te weinig rendement uit vrije trappen en corners halen. We hebben geloof ik wel 25 corners gehad, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Dit soort wedstrijden komt wel eens voorbij, alleen nu in een periode waarin we het heel lastig hebben en op zoek waren naar een goed resultaat. Als we de gedrevenheid zaterdag weer op kunnen brengen, dan geloof ik wel in een goed resultaat”, aldus Cocu, die klaarblijkelijk niet bij de pakken neer gaat zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen