Schaars: "Geen paniek, wel beneden PSV-niveau"

30 oktober 2013, 22:06

Het seizoen dat voor PSV zo mooi begon, wordt meer en meer een lijdensweg. Tegen Roda JC Kerkrade leed de ploeg uit Eindhoven zijn derde nederlaag op rij en daardoor is de eerste prijs van dit seizoen, de KNVB Beker, uit het zicht verdwenen.

Sprake van een crisis of paniek is er echter niet, vindt Stijn Schaars. "Nee, er is geen paniek. Maar dit is duidelijk beneden het PSV-niveau", zei de middenvelder na afloop van de verloren bekerwedstrijd tegen de verzamelde media, waaronder FCUpdate.nl. "Het is duidelijk dat het vertrouwen door de recente resultaten afgenomen is. Maar morgen is weer een nieuwe dag. Dat zal geen leuke dag worden, want we zullen deze wedstrijd met z'n allen grondig moeten nabespreken, maar we moeten verder."

Schaars heeft wel een idee waar het misging tegen Roda. "We verloren de cruciale duels te makkelijk. Dat heeft niet alleen met fysieke kracht te maken, je hoeft echt niet altijd de grootste te zijn. Als je maar de overtuiging hebt dat je het duel gaat winnen. Daar ontbrak het soms aan. Dat heeft ook met een stukje slimheid te maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen