RKC Waalwijk
0 – 0
Willem II

Hersi: "Shinji en ik willen weten waar we aan toe zijn"

Hersi: "Shinji en ik willen weten waar we aan toe zijn"

29 oktober 2013 – Youssouf Hersi heeft moeite met het besluit van Western Sydney Wanderers om hem voorlopig in de wachtkamer te zetten. Het contract van de voormalige Eredivisiespeler loopt komende zomer af, maar hij heeft geen idee waar hij aan toe is. Trainer Tony Popovic zei maandag geen haast te hebben met het verlengen van aflopende contracten, waaronder dus die van Hersi en ook die van Shinji Ono. 

"Het is voor de club een goede uitgangspositie, want als we niet meer goed spelen, kunnen ze ons zo op straat zetten", laat Hersi zich uit tegen het Australische SBS. "Maar voor ons is dat erg moeilijk. Het irriteert me dat we in de wachtkamer zijn gezet. Natuurlijk, we kunnen nu naar andere clubs kijken. Maar dan moeten ze niet met hangende pootjes terugkomen straks."

Het is het tweede jaar van Hersi down under, en hij heeft het prima naar zijn zin, maar hij wil snel duidelijkheid. "We houden van de club en we willen best blijven. Maar het is bijna november en de Europese clubs gaan in januari op zoek naar nieuwe spelers. Shinji en ik geven alles voor de club maar als mensen ons vragen waar we volgend jaar spelen, weten we dat niet. Dat voelt niet prettig."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 17 januari 2021

  2. zaterdag 16 januari 2021