Fletcher maakt na tien maanden rentree bij ManU

29 oktober 2013, 09:36

Aan de lange blessureperiode van Darren Fletcher lijkt een eind te zijn gekomen. Maandag kwam de Schot voor het eerst sinds eind december 2012 weer in actie. Hij deed een uur mee in een wedstrijd van de beloften van Manchester United.

Fletcher speelde zijn laatste wedstrijd op 26 december, daarna onderging hij een darmoperatie. Het feit dat hij tegen Fulham onder 21 zestig minuten kon spelen, deed hem bijzonder goed. "Het is lang geleden dat ik een wedstrijd heb gespeeld, dus dit voelt erg goed. Ik ben inmiddels weer een aantal weken in training, dus de logische volgende stap was een wedstrijd spelen. Ik heb er van genoten. Het doel was eigenlijk om één helft te spelen, maar een uur ging prima. Ik had zelf nog iets langer door gekund, maar dat was misschien niet verstandig geweest", zegt hij bij MUTV.

Het volgende doel van Fletcher is om volledige wedstrijden te spelen met de beloften en op die manier weer in beeld te komen bij het eerste elftal. "Ik wil natuurlijk weer deel uit gaan maken van de plannen van de hoofdcoach", zegt de 29-jarige Schot. "Maar dat ligt uiteraard ook aan de trainer. Als ik een kans krijg, zal ik hem grijpen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen