Maher krijgt boete van PSV voor onhandige actie

Maher krijgt boete van PSV voor onhandige actie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 oktober 2013 – Nadat middenvelder Adam Maher buiten de startopstelling van PSV viel, stuurde hij een nogal ongelukkig bericht door via Twitter, over ploeggenoot Ola Toivonen. PSV-trainer Philiip Cocu gaf in aanloop naar het duel tegen Roda JC Kerkrade (2-1 verlies) al aan dat hij niet gediend was van dergelijke acties en de clubleiding heeft Maher maandag beboet voor zijn omstreden actie op het sociale medium.

Maher raakte in opspraak nadat hij het volgende bericht had geretweet: "Waarom weer die Toivonen op 10? Die eikel tekent niet eens bij. Geef Maher toch eens een kans op 10". Het bericht werd doorgestuurd aan meer dan vijftig duizend volgers van het Twitteraccount van Maher.

Naast een opgelegde geldboete heeft Maher gedurende de nabespreking van het duel met de Limburgers zijn excuses aangeboden aan zijn medespelers en de technische staf van PSV.

Reacties

gerelateerd