'Supersub' Zivkovic: "Denk dat ik er dichtbij ben"

27 oktober 2013, 22:03

FC Groningen speelde zondagmiddag met 2-2 gelijk tegen Vitesse in de Gelredome. Nadat de Trots van het Noorden op een 2-0 achterstand kwam, wisten de Groningers zich terug te knokken, met doelpunten van Richairo Zivkovic en Tjaronn Chery. Voor Zivkovic betekende het alweer zijn vierde treffer als invaller. Toch maakt de aanvaller nog niet zijn opwachting in de startformatie van trainer Erwin van de Looi.

Zivkovic was in Arnhem verantwoordelijk voor de 2-1, waarmee Groningen aansluiting vond met de Arnhemmers. De zeventienjarige aanvaller omschrijft zijn treffer op de officiële website van zijn club: “Filip Kostic kreeg de bal in de omschakeling op het middenveld. Ik dacht even dat hij de bal niet zou geven. Maar dat deed hij alsnog. Ik weet niet of De Leeuw de bal nog toucheerde. Ik zette daarna een blok op Kashia en scoorde.”

Nick van der Velden en Género Zeefuik zijn momenteel absent bij Groningen, vanwege blessures. Desalniettemin wordt Zivkovic niet opgenomen in de basisopstelling van de Groningers. Dit had de jongeling eigenlijk niet verwacht: “Ik had er wel rekening mee gehouden dat ik zou beginnen", zo stelt het talent.

Toch kan de 'gouden wissel' begrip opbrengen voor de beslissing van de technische staf: "De trainers vertelden mij zaterdag dat ik de volle negentig minuten nog niet aankan. Of ik het daar mee eens ben? Ja, dat vind ik ook. Maar zestig tot zeventig minuten kan ik volgens mij wel aan. Wanneer ik in de basis ga beginnen? Ik denk dat ik er dichtbij ben. Maar ik durf niet te zeggen wanneer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen