Monaco brengt Lyon nog dieper in de problemen

27 oktober 2013, 19:13

AS Monaco gaat weer tijdelijk aan kop in de Franse Ligue 1. Zondagmiddag won het in het eigen Stade Louis II met 2-1 van Olympique Lyon. Monaco, dat afgelopen jaar werd overgenomen door geldschieters en zich daardoor flink wist te versterken, is nu lijstaanvoerder in de Franse competitie, ware het niet dat Paris Saint-Germain de ploeg uit Monaco later op zondag weer kan passeren.

Het verschil werd door Monaco gemaakt in de eerste helft. Mounir Obbadi bezorgde de thuisploeg de voorsprong, alvorens Radamel Falcao de marge verdubbelde, door een voorzet van João Moutinho af te ronden. Bafetimbi Gomis deed nog wat terug namens de bezoekers, maar tot een punt zou dit niet leiden voor Lyon.

Lyon zakt na de nederlaag naar de veertiende plaats in de Ligue 1, waardoor het predikaat 'zinkend schip' steeds beter van toepassing lijkt op de Franse grootmacht. Paris Saint-Germain treedt zondagavond aan tegen Saint-Étienne. Bij winst gaan de Parijzenaren weer aan kop, met twee punten voorsprong op Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen