'We staan 200 procent achter Van den Brom'

26 oktober 2013, 13:44

Trainer John van den Brom van Anderlecht hoeft ondanks tegenvallende resultaten van zijn ploeg niet te vrezen voor zijn ontslag, beweert manager Herman van Holsbeeck van Paars-Wit zaterdag in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

"We staan 200 procent achter de training", aldus Van Holsbeeck na zeperds tegen Olympiakos, Kortrijk en vooral Paris Saint Germain. "Zoals de situatie nu is, is elke wedstrijd die er komt voor een Anderlecht-trainer er één die hij beter wint."

Zondag staat in het Vanden Stock-stadion in Brussel de topper tegen koploper Standard op het programma. "Standard is belangrijk. Anders wordt de druk en de kritiek nog groter. Met mijn stem als manager vind ik dat je met deze spelers de coach zolang mogelijk moet steunen. Maar als je verliest, heb je in een bestuur altijd verschillende strekkingen."

Van Holsbeeck is van mening dat de schuld niet alleen bij Van den Brom ligt. "We hebben tegen PSG voetballes gekregen, dat moeten we durven bekennen. De Champions League is de universiteit van het voetbal, en we moeten nog wat boterhammen eten om daar mee te kunnen. Louter cijfermatig is de rekening van John in de Champions League niet goed, maar is dat dan zijn fout? Ik denk dat de spelers ook eens moeten opstaan."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen