Verbeek na debuut: "Goed voor ons gevoel"

26 oktober 2013, 07:00

Gertjan Verbeek beleefde vrijdagavond zijn debuut als trainer van 1.FC Nürnberg. Met zijn nieuwe club speelde hij keurig met 1-1 gelijk bij subtopper VfB Stuttgart. Het was maar liefst het zevende gelijkspel van Nürnberg dit seizoen, uit tien wedstrijden. Verbeek is tevreden met het resultaat, maar beseft dat zijn ploeg het nodige geluk had.

Op de officiële website van Nürnberg blikt Verbeek terug op de remise in Stuttgart. De oefenmeester zag dat zijn ploeg op een snelle achterstand kwam, maar is tevreden met de wijze waarop Nürnberg de rug rechtte: "We hebben goed gereageerd op de vroege tegenslag en maakten zelf een mooie goal.", zo stelt Verbeek.

De ploeg van Verbeek stond bepaald niet als laatste in de rij, toen het geluk werd uitgedeeld: "We hadden soms wat geluk, vooral bij standaardsituaties. VfB Stuttgart was erg sterk. In de tweede helft, toen het steeds meer een gevecht werd, werden de afstanden steeds langer. Beide teams hadden nog wat kansen.", zo concludeert de Deventenaar.

Verbeek kan vertrouwen putten uit de remise: "Hoewel we nog niet de gewenste overwinning hebben behaald, is de 1-1 van vandaag wel goed voor ons gevoel.", aldus de kersverse trainer van Nürnberg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen